پنجشنبه 30 شهریور 1402

توری مش چیست؟ مشخصات و روش تولید توری مش

توری مش چیست؟

مختصر تاریخچه ای از توری مش :

توری مش برای اولین بار در سال 1880 در شهر هارتلپول انگلستان استفاده شد و در زبان لاتین توری مش را با نام اختصاریRBC و اصطلاحا Engineering-Mesh می شناسند . رفته رفته با پیشرفت علم و تکنولوژی ، انواع مختلفی از این مدل توری تولید و به یک محصول پرطرفدار تبدیل شد.

مشخصات توری مش :

همانطور که از اسم آن پیداست حالت توری (شبکه شبکه) داشته و از جنس فولاد است ؛ به طوری که میلگرد های فولادی را روی هم به صورت افقی-عمودی قرار داده و با دستگاه های مختلف جوشکاری ، جوش می دهند.

توری مش از متریال های مختلف از جمله پلاستیک ، آهن، گالوانیزه و  ... تولید می شود ؛ اما چیزی که باعث تفاوت این توری ها می شود الگوی قرارگیری سازه های فولادی است.

از طرفی توری مش از لحاظ وزن به دو دسته سبک و سنگین تقسیم بندی می شود.

"جهت دیدن تمامی محصولات فولادی کافی است اینجا کلیک کنید"

 

مزایای توری مش:

1) رسانش عالی:

توری مش برای برق ، گرما و جریان مغناطیسی رسانای عالی محسوب می شود.

2) تهویه هوا:

در توری مش به علت وجود چشمه های مربعی ، تهویه مطبوع هوا صورت گرفته و در سانحه آتش سوزی نیز جلوی آب گرفته نشده و با وجود آن ایمنی کار تا حد قابل توجهی بالا می رود.

3) استحکام بالا نسبت به وزن پایین:

توری های مش با این حال که از ورقه های فلزی سبک ترند ولی توانایی تحمل وزن ناشی از مصالح سنگین را به علت جوش های اتصالی دارند به طوری که مقاومت چشمگیری در برابر فشار با وجود توری مش ایجاد می شود.

 

4) کاهش سطح هزینه:

در صنعت ساختمان سازی برای یک قطعه بزرگ فقط کافی است مقدار اندکی توری مش به کار گرفته شود و این امر خرج و مخارج را در انجام عملیات کاهش می دهد.

 

5) صرفه جویی و کارآیی:

با استفاده از توری مش ضایعات کمی تولید می شود و این کار باعث صرفه جویی در انرژی ناشی از چرخه فلزات بازیافتی می شود.

 

کاربرد های توری مش:

در زیر ساخت اماکن بسیاری مثل ورزشگاه ها ، پل ها ، سد ها ، سقف های کاذب و .... از این توری استفاده می شود.

 

روش های تولید توری مش:

توری مش به صورت ورق یا رول به بازار ارائه شده و ماده به کار رفته در تولید این نوع توری ، میلگرد ساده و آجدار ، مفتول کربن سیاه ، مفتول گالوانیزه و یا نوعی استیل خاص به نام استنلس    می باشد.

برای تولید توری مش در کارخانه در گام اول کلاف های 6.5 میلی متری را تحت کشش قرار داده ، سپس به اندازه های 2-4 میلی متری تقسیم بندی میکنند ؛ بعد این کلاف های جدید توسط دستگاه های خاص مثل دستگاه شاخه کن به میلگرد های 1-3 متری تبدیل می شوند.

در گام بعدی میلگرد ها را به صورت مربعی روی هم قرار داده و محل اتکای میلگرد ها را به هم جوش کاری کرده که به این کار اصطلاحا جوشکاری نقطه نقطه ای می گویند.

 

جمع بندی:

ضمن عرض تشکر از مطالعه این مقاله ، شما عزیزان می توانید همه روزه برای اطلاع از آخرین و به روز ترین قیمت انواع توری مش و دیگر محصولات فولادی به وبسایت بازار آهن مراجعه کنید و یا برای دریافت مشاوره رایگان و تخصصی برای تجربه خریدی مطمئن با توجه به نیاز خود ، با کارشناسان این گروه تماس بگیرید .

 

 

با توجه به تنوع زیاد در محصولات فولادی ، لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با کارشناسان با شماره 91005030-021 تماس بگیرید.

 

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.